Reklampaus

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Matsmart, Jordklok och Glimja.

Dr Prepper är seriös, oberoende och — trots att han preppar inför vintern och atomvintern som en ekorre — emot konsumismen. Han återvinner och lagar saker och åker mest på hemester i naturen. Han värnar om planeten och vill inte späda på klimat- eller samhällskriser. Så du kan vara förvissad om att han gör reklam endast på den här sidan och bara för saker han tycker är riktigt bra och i linje med dessa värderingar. Naturligtvis!

Om du klickar på en annonslänk nedan och sedan genomför ett köp inom en månad så betalar annonsören en slant som bidrar till kostnaderna för bloggen. Dr Prepper kan fortsätta göra inlägg, du kan läsa och får förhoppningsvis grejer du är nöjd med. Är du trots allt emot detta så kan du hålla klickfingret i styr nedan eller blockera cookies och gå skadesfri genom processen.


Matsmart Här kan du handla mat billigt i andra sorteringens förpackningar eller med kort datum. Du hämtar ut ett färdigt paket. En tredjedel av all mat som produceras i världen äts inte upp utan förstörs. Nu kan du minska detta slöseri och få mer pengar över till att bygga upp ditt matförråd. Mycket mer smart kan det inte bli.


Jordklok En nätbutik som låter som den innehåller. Bland annat miljösmarta hygien- och barnprodukter. Tygblöjor, retro diskborste och bambutandborsten får pluspoäng.


Glimja Här kan du köpa produkter som ett led i din plastbantning av kök, badrum och barnens rum. Undersökningar visar att just barnens rum är helt inpyrda med potentiellt hälsovådliga mjukgörare från plaster och annat. Känns onödigt, börja plastbanta! En mängd andra miljösmarta produkter hittar du också här.

%d bloggare gillar detta: