Reklampaus

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för Matsmart, Vimla, Glimja, Astrosweden och Skånska Byggvaror.

Dr Prepper är seriös, oberoende och — trots att han preppar inför vintern och atomvintern som en ekorre — emot konsumismen. Han återvinner och lagar saker och åker mest på hemester i naturen. Han värnar om planeten och vill inte späda på klimat- eller samhällskriser. Så du kan vara förvissad om att han gör reklam endast på den här sidan och bara för saker han tycker är bra och i linje med dessa värderingar. Naturligtvis!

Om du klickar på en annonslänk nedan och sedan genomför ett köp inom en månad så betalar annonsören en slant som bidrar till kostnaderna för bloggen. Dr Prepper kan fortsätta göra inlägg, du kan läsa och får förhoppningsvis grejer du är nöjd med. Är du trots allt emot detta så kan du hålla klickfingret i styr nedan eller blockera cookies och gå skadesfri genom processen.


Matsmart Här kan du handla mat billigt i andra sorteringens förpackningar eller med kort datum. Du hämtar ut ett färdigt paket. En tredjedel av all mat som produceras i världen äts inte upp utan förstörs. Nu kan du minska detta slöseri och få mer pengar över till att bygga upp ditt matförråd. Mycket mer smart kan det inte bli.


Vimla En del av Telenor (inte ett separat företag) och använder Telenors nät rakt av, ingen andrasorteringens täckning eller att man kommer i andra hand i nätet. Vänder sig till ungdomar som Dr Prepper. Han har använt dem några år nu och är supernöjd. En kul grej är att för varje person du värvar genom din personliga tipslänk så får båda tio kronor rabatt. Jag är nere på 30 kronor i månaden för mitt telefonabbonnemang. Det är billigt.


Glimja Här kan du köpa produkter som ett led i din plastbantning av kök, badrum och barnens rum. Undersökningar visar att just barnens rum är helt inpyrda med potentiellt hälsovådliga mjukgörare från plaster och annat. Känns onödigt, börja plastbanta! En mängd andra miljösmarta produkter hittar du också här.


Astrosweden Ett nätföretag för dig som behöver handla utrustning för friluftsliv, jakt, skytte, astronomi, ornitologi, mikroskopi och naturvetenskap. Vad mer kan du möjligen vara intresserad av? Trädgård, djurhållning och judodräkter, men i så fall får du vända dig någon annan stans! 🙂 Behöver du en ny bastu eller byggmaterial av hög kvalitet så kan du vända dig till:


Skånska byggvaror Ett svenskt företag som säljer bra grejer. Själv har jag bland annat köpt ett fint entretak som byggsats. Prima vara. Sätt igång och renovera och bygg tak över utegymmet, växthus, en smedja, bastu och grillplats. Då är du redo inför ”Den stora förenklingen” som kommer förr eller senare. Eller nja, nog redan pågår förresten. Och då blir det svårare att köpa grejer och investera i ett välfungerande off-grid.

%d bloggare gillar detta: